torren360 black FINAL

Alles wat we doen, doen we voor onze klanten. Maar wat zeggen die nou eigenlijk over ons?

Hieronder een aantal van onze fijne klanten aan het woord:

“Jij kijkt niet met je ogen. Jij kijkt met je hart. Zo gaaf. En uniek! Vakman vanuit je ziel. Ik geniet enorm van onze samenwerking. Nog jaren spreek ik uit!

– Marc-Jan Hollenberg / founder iDDD Company

 


“De samenwerking met Sander en Monique is samen te vatten als ‘professioneel en enthousiast’. Ben telkens weer aangenaam verrast over de hoge kwaliteit van de fotografie in combinatie met een zeer prettige sfeer waarin die mooie producten tot stand komen.”

– Brandy van Gerven / Communicatieadviseur Qua Wonen

 


“In de periode dat Monique werkzaam was bij ABN AMRO Bank heb ik met haar mogen samenwerken. Monique was een erg waardevol lid van ons team. Zij heeft de gave om zich echt te verplaatsen in de klant met name hierdoor zijn wij in staat geweest een erg sterk product in de markt te zetten. Doordat Monique kritisch is en spreekt vanuit haar gevoel heeft ze ons team naar een hoger niveau weten te tillen. Kortom Monique is echt een aanwinst voor je team!!”

– Martijn Witvoet / CEO Wooncontractgemak

 


“Klantvriendelijk, flexibel, creatief en altijd hoge kwaliteit. Dat zijn de woorden die de werkwijze van Sander en Monique weergeven. Maar misschien wel net zo belangrijk: de samenwerking verloopt altijd ontspannen en toch ook altijd bijzonder professioneel. Je maakt als opdrachtgever met Sander en Monique deel uit van het zelfde team. Samen maak je er iets moois van en dat is erg prettig sparren en werken. Zij hebben duidelijk plezier in wat ze doen en dat straalt af op iedereen die er verder bij betrokken is! De fotoreportages van Sander in opdracht voor Metaalunie sluiten perfect aan bij zowel de doelgroep als het communicatiemiddel. Sander weet inmiddels exact wat wij van hem vragen en schakelt moeiteloos tussen magazine en jaarverslag of politicus en ondernemer. Oog voor details van zowel de geportretteerde als zijn haar/omgeving. En iedere keer weer iets anders, iets creatievers, ongeacht de soms lastige uitdaging qua mens & omgeving.”

– Tony van der Meer / Redacteur communicatie Koninklijke Metaalunie

 


“De bijdrage die Monique en Sander leveren aan Tetrix Techniekopleidingen is meer dan de foto`s en vormgeving alleen. Beide denken mee en zijn goed instaat om de kernwaarden die voor Tetrix Techniekopleidingen gelden te vertalen naar een herkenbare huisstijl. Voor meerdere collega bedrijven zijn wij een voorbeeld van hoe een eenduidige beeldvorming kan bijdragen aan het succes van een onderneming. De afgelopen jaren zijn wij er in geslaagd om door onze huisstijl, foto rapportages en posters, zichtbaar te worden voor jongeren, ouders en bedrijven. Samen met Monique en Sander zijn wij in staat om de missie van Tetrix Techniekopleidingen in te vullen, Tetrix, de Techniekopleider van Noord Holland.”

– Dave Aris / Operations manager Tetrix Techniekopleidingen

 


“Werken met Sander en Monique aan mijn “personal promotion” was zo’n super gave en fijne ervaring dat het eerder als een feestje aanvoelde dan als werken. Waarom voelde het dan zo goed? Omdat Sander en Monique oprecht geïnteresseerd waren in mij als persoon en in mijn drijfveren, doelen en ambities. Zij voelden daardoor perfect aan wat ik als eindresultaat voor ogen had en kwamen zelf ook met creatieve ideeën. De sfeer was ontspannen en relaxed zodat ik tijdens de shoot volledig mijzelf kon zijn. Hierdoor werd de productie authentiek. Als ik Sander en Monique zou mogen omschrijven dan kies ik voor de woorden: professioneel, oprecht geinteresseerd & empathisch, creatief en streven naar hoogwaardige kwaliteit.”

– Priscilla Nooij / Credit Risk Manager bij Rabobank Nederland

 


“Monique en ik hebben ongeveer anderhalf jaar samengewerkt aan een project binnen ABN AMRO. Ik heb deze samenwerking als enorm prettig ervaren. Monique is een erg leuk mens om mee samen te werken en stond altijd paraat. Dit zorgde ervoor dat ik enorm veel vertrouwen in haar heb. Monique bezit een enorme dosis kennis op het gebied van UX/UI en levert hier uitstekend werk in. Haar werk was ook goed uitvoerbaar voor onze developers en dit proces verliep altijd gestroomlijnd. Daarnaast was het fijn om Monique mee te nemen naar klanten, want ze heeft een hoog empatisch vermogen. Ik weet zeker dat Monique en ik in de toekomst vaker gaan samenwerken. Kortom: Monique, je bent een kanjer!

– Michel Vonk / Innovation Manager at ABN AMRO Bank N.V. | Co-Founder at CryptoGen

 


“Sander heeft voor diverse zakelijke evenementen de fotografie verzorgd, waarbij Monique de fotoselectie en fotobewerking verzorgde. Het is erg prettig samenwerken omdat hij precies begrijpt wat de insteek van de fotorapportage moet zijn. Hij vangt de juiste snaar op de foto. De hoge kwaliteit fotografie zorgt ervoor dat de foto’s niet alleen zeer goed bruikbaar zijn voor de follow-up van een evenement, maar ook voor gebruik in andere campagnes.

– Edwin van der Weide / voormalig marketeer bij Unit4

 


We werken met enorm veel plezier voor onder andere de volgende opdrachtgevers: