torren360 black FINAL

Veel gestelde vragen. Vind hier je antwoord.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij hebben het antwoord!

Ik heb een grote zaak maar minder panorama's nodig dan bij het aantal m2 aangegeven is bij de tarieven. Moet ik dan toch voor het grotere pakket kiezen als ik een virtuele tour wil?
Om een goede tour te kunnen maken moet een logische route afgelegd worden. Daarom zijn om afstanden te overbruggen vaak extra panorama’s nodig. Een route over bijvoorbeeld meubilair of door muren heen is niet altijd mogelijk (en qua gebruiksvriendelijkheid soms af te raden). De afstand tussen opvolgende panorama’s is normaal gesproken 5 tot max 10 meter. Wil je maar een gedeelte van de zaak tonen? Of kan een route met minder dan de aangegeven panorama’s gemaakt worden? Dan kan een kleiner pakket volstaan.
Ik wil maar een aantal plekken in mijn zaak uitlichten en geen complete tour. Kan dat?
Het is mogelijk panorama’s op de door jouw gewenste plekken te fotograferen. Deze hoeven, als je geen virtuele tour wilt, niet met elkaar verbonden te worden. Voor het plaatsen van losse panorama’s maak ik graag een offerte op maat. Neem hiervoor contact op.
Het interieur van mijn zaak verandert regelmatig, is het mogelijk de virtuele tour te laten vernieuwen?
Ja, afhankelijk van je wensen is een aanpassing mogelijk. Neem voor een offerte contact op.
Moet mijn zaak gesloten zijn tijdens de shoot?
De zaak kan gewoon geopend zijn. Soms moet iemand misschien even wegduiken. Verder worden mensen blurry gemaakt in photoshop. Kentekenplaten blurren we ook. Wel dient het gehele interieur zo clean als mogelijk te worden gemaakt. Alles is tot in detail zichtbaar.
Updaten jullie de Street View van de straat?
De beelden van de straat die door de Google Street View auto zijn gemaakt kunnen wij niet updaten.
Zijn de kosten van een tour op maat anders dan die van een Google Street View tour?
Een op maat gemaakte tour wordt volledig afgestemd op jouw wensen, de kosten hiervan zijn afhankelijk van de hoeveelheid meerwerk. Zie de tab tarieven voor een overzicht.
Als ik bij het bezoeken van een tour naar beneden kijk is een gedeelte van de vloer niet zichtbaar. Kan dat anders?
Nee helaas, het gedeelte waar een sticker is geplaatst is de plek waar het statief stond en is zo dus onzichtbaar gemaakt.
Kan de virtuele 360 tour gekoppeld worden aan Google maps Street View?
Belangrijk om te weten is dat de 360 te vinden is via Googlemaps Street View, maar nooit gekoppeld kan worden aan het google autootje. Dat is iets dat google niet toelaat. Op twee manieren is de 360 dan te vinden: 1. onder de google tab foto’s en 2. via het Street View ‘poppetje’; dan staan er 360 punten op de Googlemaps kaart van jullie locatie.

Benieuwd hoe we 360° fotografie kunnen toepassen voor jouw onderneming?

Stuur gerust een e-mail