torren360 black FINAL

Wij zijn Sander en Monique. Hier meer over wie we zijn. Want naast goed, moet werken met ons ook gewoon leuk zijn.

Sander van der Torren
fotograaf

Sander van der Torren

Monique van der Torren - van Leeuwen
Designer

Monique van der Torren - van Leeuwen

Wie graag direct met de bedenkers en de makers aan tafel zit, zit goed bij ons. Prettige persoonlijkheden (al zeggen we het zelf) want werken met ons moet naast goed, ook gewoon leuk zijn.

Krachten bundelen

18 jaar geleden besloten we onze krachten te bundelen. Jaren van samenwerking en ervaring binnen de fotografie maar ook in de vormgeving- en video-branche zijn we nu meer dan alleen een fotobureau en kunnen we totale projecten aanpakken. Ons onderscheidend vermogen zit vooral in het menselijke. We zijn met z’n tweeën. Dat maakt het persoonlijk. We kiezen voor een samenwerking waar tijd en ruimte is, altijd met volle 100% aandacht! We geven de klant een hoogwaardig product dat tot stand komt door in contact te zijn met elkaar.

Hieronder meer over ons. Daarnaast beschikken we over een groot, flexibel netwerk van ervaren specialisten.

Jij kijkt niet met je ogen. Jij kijkt met je hart. Zo gaaf. En uniek!
Vakman vanuit je ziel. Ik geniet enorm van onze samenwerking. Nog jaren spreek ik uit!

– Marc-Jan Hollenberg / founder iDDD Company

Sander van der Torren (1974) | fotograaf

“Ik laat me graag verrassen door de situatie die ik aantref. Op locatie fotograferen is dé uitdaging voor me. Ik heb al vele kijkjes ‘in de keuken’ gehad. En per locatie is het mijn uitdaging, wat de omstandigheden ook zijn, er het allermooiste uit te halen.”

Cum laude geslaagd

Op twaalfjarige leeftijd wist hij al wat hij wilde worden: fotograaf. Geïntrigeerd door de donkere kamer die zijn vader had op zolder en de mysterieuze aantrekkingskracht ervan. ,,Waar ik ook naar toeging, mijn camera ging mee. Het was toen al mijn belangrijkste hobby.” Op zeventienjarige leeftijd ging Sander fotografische vormgeving studeren aan de Koninklijke Academie in Den Haag en behaalde, cum laude, zijn eindexamen.

Topsport

In 1994 begon Sander als zelfstandig fotograaf. Zo maakte hij toen al nieuwsfoto’s voor het ANP en Rotterdams Dagblad, schoot bedrijfsreportages voor onder meer Audi importeur Pon en fotografeerde op de filmsets. 

Zijn voorkeur gaat uit naar (bedrijfs)reportages, portretten op locatie en interieur fotografie. “Op locatie moet je steeds weer zoeken naar wat mogelijk is met het aanwezige licht, wat ‘het moment’ is. Ik krijg dan een piekmoment van concentratie. Fotograferen is voor mij topsport.”


Sander in het kort


TYPEREND VOOR SANDER

Inlevend en enthousiast. Kale kop met een brilletje er op.

BELANGRIJK
Sander zijn lijfspreuk: ‘met de insteek “superleuk en steengoed” prachtige dingen maken.’

GENIET INTENS VAN
De creativiteit van z’n dochtertje, ’t speelse van zijn zoontje en ’t enthousiasme van Monique.

INSPIRATIE
In de ochtenddauw een inspannende mountainbike rit door de bossen. Bochttechniek trainingen met snelle auto’s. Magazines over cultuur/ psychologie/fotografie/reizen en ook lees ik als autoliefhebber elk automagazine. Artikelen over en door ondernemende mensen. Museumbezoek en cappuccino’s.

DROOMT VAN
Een autovakantie samen met Monique, richting een bergmeer, met achterin de kids en een tentje.

Monique van der Torren (1975) | designer

Afgestudeerd in de richting Interaction Design aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (UI/UX & brand design)

Tot de kern komen

“Met de klant tot de beeldkern komen van zijn of haar bedrijf of merk is elke keer weer een enerverend proces. Vervolgens meebouwen aan mooie, effectieve content, dát is wat ik het liefste doe.”


Monique in het kort


TYPEREND VOOR MONIQUE

Met een vleugje humor. Wil een verschil kunnen maken. Oog voor details. Kan goed luisteren en heeft een groot inlevingsvermogen. Liefde voor en veel plezier in dat wat ze creëert.

BELANGRIJK
Tijd en ruimte krijgen om tot iets moois te komen. Op een respectvolle wijze met elkaar omgaan; het gaat er niet zozeer om wat je zegt, maar om hoe je iets zegt. Werken op gelijkwaardig niveau.

INSPIRATIE
Muziek maken en luisteren, wegdommelen in andere werelden en lezen, veel lezen. Op een vrije dag inspiratie opdoen bij exposities. Maar ook de zon in september, gesprekken met (haar) kinderen en verrassende ontwerpen/fotografie met groot gevoel voor eenvoud.

DROOMT VAN
Een project waarin ze een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het creëren van een fotografiereis in boekvorm. Voor een lange tijd weg met het gezin.

Benieuwd hoe we 360° fotografie kunnen toepassen voor jouw onderneming?

Stuur gerust een e-mail